papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Det var en ynklig skara

islamofober som samlades på en grusplan i ett tomt industriområde idag. Göteborgspolisen hade rustat ordentligt och var väl förberedda när ett par tusen motdemonstranter samtidigt samlades för att visa en annan bild av svenskhet. Det känns ändå rätt skönt att den rasistiska skara är så liten, helst skulle den vara noll men det finns ju alltid några oskarpa knivar i lådan. Som motvikt samlades en sån blandning att man blev riktigt glad. Unga, gamla, kvinnor män och barn från alla världens hörn med stor respekt för varandras olikheter. De unga och arga tog tillfället i akt att få utlopp för sitt testosteron men dom kastade så illa att jag höll på att få en gatsten i huvudet. Hmmm, hur var det nu med skarpa knivar;) Men som helhet var det en skön motbild som visade att det finns hopp.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: