papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Telias kundtjänst

får dagens alla pluspoäng. Har en iPhone 5 på ingående och för den krävs ett nytt mindre SIM-kort, nano har vi kommit till nu. Ringde kundtjänsten och var beredd på telefonkö och oengagerat bemötande, varför vet jag inte för jag har själv ingen dålig erfarenhet utan är nog smittat av den allmänna biilden. Döm av min förvåning när jag kom fram direkt till en trevlig kundtjänst som sa -Javisst inga problem, jag postar den med en gång så du har den på fredag, ha en fortsatt trevlig dag. 🙂 Damned, thats faster then a cat with his ass full of chili:)

Apropå snabbhet så läser jag nu om snabbhetens motsats i Ansel Adams trilogi och njuter av kunskapen. Ser fram emot helgen när jag skall ut med min Zone VI och göra lite sköna 4×5. Intressant hur Adams beskriver sitt sätt att arbeta och hur man kan uppnå samma resultat med olika kombinationer av förställningar. Det finns många sätt att göra samma sak. Återkommer garanterat till detta, både böckerna och Zone VI:an

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: