papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Lördagsjobb

pga regn, vad gör man inte för att hjälpa sina kunder.

Genom att vara god hoppas jag att gott kommer igen, karma hos vissa och hjälpsamhet hos andra. Det är för mig något grundläggande med respekt och hjälpsamhet, lika grundläggande som rätten att få uttrycka sina åsikter. Men rätten innebär ju inte att man håller med eller låter någon stå oemotsagd, jag respekterar deras rätt men kan tycka att dom är riktiga idioter. Idag fick jag ett sånt exempel när jag läste tidningen. Martin Schibbye och Johan ­Persson har ju äntligen blivit släppta ur Etiopiskt fängelse efter att ha gjort sitt journalistiska arbete på fel plats enligt de styrande. Jag glädjs verkligen med Johan, Martin och deras anhöriga. Men att glädjas kan vara svårt för andra, det moderata raset till politiker Maria Abrahamsson kommenterar frigivandet med ”två marxister som avskyr regeringen Reinfeldt är på väg hem”. Att få en plats i Riksdagen betyder ju inte att man behöver ha mycket annat än tillräckligt med röster. Att vara respektlös kan nog vara ett sätt att fiska röster men min förhoppning är att det får motsatt effekt för henne. Har alltid ogillat hennes arroganta, självgoda sätt. Sorgligt att den typen av beteende kan gynna karriärer, skulle hellre se att andra egenskaper var meriterande. Läste nånstans att bland makthavare och företagsledare var psykopatiska drag överrepresenterat, kanske även andra diagnoser kan ställas.

Men utan att ställa någon diagnos säger jag, skål på dig skitkärring, om reinkarnationen existerar finns ju risken att bli kackelacka.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: