papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Time for a walk

eller jag tar bilen till Närke. Kl. 9 är det skarpt läge. Viktor och Marie flyttar upp till Närke för studier och jag är den utvalde chauffören. Köra bil är nog det jag är alldeles bäst på, har alltid älskat resan med bil och alla tusentals mil jag gjort skulle nog räcka ett antal varv runt jorden men nu nöjer jag mig med Hallsberg ToR.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: