papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Svår dag

idag. Inte nog med att vädret gjorde allt för att störa mig, även färgerna blev problem. Att sitta med en bra kalibrerad skärm som visar mycket av färgrymden gör nog att man blir extra uppmärksam och sliter tills man kommer rätt. Ibland blir det inte som jag vill och det blir en kamp för att hålla koncentrationen uppe. Tror aldrig jag varit så medveten om färger som efter jag köpte min senaste Eizoskärm, den är bra men brutal och avslöjar allt.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: