papac media AB

Fotograf Christian Johansson

16 GB

RAM gör skillnad. Visste inte att det gick att få i en MBP men väl där löper allt mycket smidigare. Lightroom som är mitt viktigaste program tillsammans med Photoshop och Photomechanic gör inte minsta antydan till tvekan när jag jobbar som hårdast. Så RAM är fortfarande en viktig bricka i spelet. Passar bra nu när tid är allt och minsta störning känns frustrerande. När jag hade min första dator gjorde jag den stora investeringen att gå från 2 till 4 MB (inte GB), det var dyrt som sjutton och då hade jag maxat vad som gick att få i den. Så lycklig jag var och det känns inte som så länge sedan. Utvecklingen på datorsidan har varit enorm och då är vi ändå bara i begynnelsen av  epoken. Spännande vad som komma skall.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: