papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Spänningen

var olidlig. Två minuter kvar och delfinerna var på språng om nu delfiner kan springa. Micke Lindqvist satsar på en viktig trea. Själv är jag rätt beräknat radiostyrd med ett kaotiskt inre, jagar komponenter som kan beskriva vad som händer. Så här lite efteråt är det roligt att titta på reaktionerna, folk på läktaren som inser vad som kan hända. Som alla vet gick det ju väl, Micke missade och jag tror det var nånstans här som en teknisk foul ändrade matchbilden. Iaf var det en förklaring en förlorande coach hade. Just det, Anna, du är med på bild som du ville;)

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: