papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Blåste

mig själv på några timmars sömn idag tack vare min flexibilitet. Men vad gör man inte för att vara en smidig samarbetspartner:) Som jag skrev igår så kan man ju genom en lagom dos flexibilitet hålla fast vid sin stil hyffsat väl.

Dagens första jobb var roligt, glatt överraskad att Andrea från Intro Inred  stog och packade bilen när jag kom. Får se om det blir nån bild som fastnar i Hemnets inspirationsredaktion. Det brukar det ju bli med kombinationen Andrea och mig.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: