papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Början på

en ny segerrunda för Boråskillarna började idag, hoppas jag. Tredelad förstaplacering är iaf fakta efter segern i Jämtland med sargad trupp. På söndag åker jag med dom till Örebro och sen står Solna för motståndet nästa hemmamatch. Dom tre lagen är för tillfället Basketligans bottenlag men på inget sätt dåliga lag eller enkla segrar. Ligan är jämn och alla kan verkligen slå alla. För mig blir det en Solnamatch innan det. Imorgon har Kvarnby hemmamatch mot Solna i Basketligan Dam. Tuff uppgift men inget är avgjort innan det är spelat.

Bra verkar det gå för de svenska journalisterna Johan Persson och Martin Schibbye i Etiopien. Förhandlingarna är igång och försvaret jobbar på högvarv. Jag har alltid haft en tro på människans godhet och tror, vill tro, att det kommer bli en rättvis rättegång. Visst är det för tidigt att korka upp champagnen men vill allt sig väl kan ju detta vara ett steg också för den lokala pressfriheten och vägen mot demokrati.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: