papac media AB

Fotograf Christian Johansson

Julmarknad

hemma på gården. Vädret lynnigt, ena stunden sol och hopp andra snö och glopp. Riktigt ruggigt stundtals och det tur man kan påminna sig om sköna sommardagar när man kan sitta ute med en god kopp kaffe och titta på folklivet. Det kommer, gäller bara att ha tålamod.

Samtidigt går rättegången i Etiopien in i nästa fas. Pressfrihet är ju inte en självklarhet i hela världen. När vi ser på det från vår horisont tycker vi att det är uppenbart hur tunt fallet är och att åklagaren aldrig kan driva det till fällande dom. Men det är som vi ser det, hoppas gör jag verkligen och följa utvecklingen gör jag också. Kan jag göra något? Vet inte men är öppen för det. Kanske inte skall klaga på vädret trots allt men det är samtidigt talande för hur olika förutsättningarna är runt klotet.

/c

Nästa Inlägg

Föregående Inlägg

Lämna en kommentar

Arkiv

Kategorier

Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz
Christian Johansson i Hajom, Västra Götalands län, SE på Houzz

Kunder

© 2023 papac media AB

Tema av Anders Norén

%d bloggare gillar detta: